
Μους φιστικοβούτυρο
- 800 γρ. τυρί κρέμα με χαμηλά λιπαρά
- 150 γρ. φιστικοβούτυρο απαλό
- 300 γρ. σιρόπι αγαύης
- 60 γρ. κακάο
- 1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας
Για το σερβίρισμα
- 100 γρ. φυτική σαντιγί
- 20 γρ. φιστίκια πίνατς, ψιλοκομμένα
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια χτυπάμε όλα τα υλικά μέχρι να έχουμε ένα απαλό και λείο μείγμα.
- Μεταφέρουμε στο ψυγείο το μείγμα για 15-20 λεπτά να σφίξει η μους και στη συνέχεια μεταφέρουμε σε ποτηράκια.
- Σερβίρουμε με τη φυτική σαντιγί και τα ψιλοκομμένα φιστίκια.
Καλή απόλαυση !!!
πηγή : https://akispetretzikis.com/el
All comments